BRYLLUP

vi kan stå for hele jeres bryllupsfestplanlægning
Hos Lucullus ved vi godt, at det er en meget stor ting at planlægge sit bryllup. Der er mange følelser indblandet, og det er en af livets allerstørste begivenheder. Man kan hurtigt miste overblikket over de mange ting, der skal være styr på til den store dag. Hos Lucullus har vi erfaring og viden til at rådgive jer, når I skal planlægge jeres store dag. Det er vigtigt at få lavet en god plan, for at I virkelig kan slappe af og nyde dagen.


Selve dagen
På selve dagen kan vi tilbyde at løse alle praktiske opgaver i forbindelse med festen - såsom lokaler, borde, stole, pyntning, borddækning, opstilling af bar, festtelt, musik etc.  Vores fornemmeste opgave er naturligvis at give jer og jeres gæster en uforglemmelig smagsoplevelse på denne store dag. Vi kan medbringe køkken, kokke og tjenere til at sørge for optimal tilberedning og servering i overenstemmelse med tidsplanen.


Det vil glæde os at skabe en fantastisk dag
Kort sagt - vi kan stå for hele bryllupsfesten - eller dele af festen. Uanset om jeres budget er lille eller stort, så vil det glæde os at hjælpe jer med at skabe en fantastisk dag inden for jeres rammer. Jeres bryllupsmenu kan sammensættes, så den passer til jeres smag og årstiden for jeres bryllup. Sammensæt jeres egen bryllupsmenu ud fra vores luksusmenukort.

menuKORT - BRYLLUP

Vi benytter altid sæsonens bedste råvarer. Derfor har vi et menukort til hver sæson. Har I specielle ønsker, er vi klar til at imødekomme dem.

VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: