vinter
menu

Maden er anrettet på fade og i skåle, der er klar til buffet (dog ikke retter, der skal varmes).

Forret-buffet

Røget laks, sellericremesuppe, persille, små croutons.
Ceviche med torsk, lime, mango, kørvel mayo
Hopballe mølle kylling i terrin med bagte porre, gulerødder, persille
Roulade af seranoskinke, cremet ost, grillet græskar, kerner
Friskbagt brød, pesto, kærnet smør, pisket smør


Hovedret-buffet

Helstegt oksemørbrad, grøn peber, dijon.
Pommes fondant med urtestøv.
Jordskokke terrin med karameliseret rødløg
Bagte gulerødder, timian, røgsalt.
Rodfrugtesalat, citron, olivenolie, grov sennep.
Klassisk rødvinssauce


dessert-buffet

Toscatærte, rørt is, orange knas.
Hvid chokolademousse, lime, tuille


du får alle de nævnte retter

PRIS PR. KUVERT KR.

289.-



Kan bestilles fra 8 kuverter i perioden 5/1 - 25/3 2023.

Skal jeg selv hente maden og selv varme den op? Se betingelser
Til børn under 12 år er der mulighed for at købe en børnekuvert til reduceret pris.
Børnekuvert = 1/2 kuvert forret, 1/2 kuvert hovedret, 1/1 kuvert dessert. 
Alternativt kan vi tilbyde vores Børnebuffet.

FORRETTEr

Sådan leveres forretterne. Bemærk at pynten kan variere fra gang til gang.

Røget laks, sellericremesuppe, persille, små croutons. .

Roulade af seranoskinke, cremet ost, grillet græskar, kerner

Hopballe mølle kylling i terrin med bagte porre, gulerødder, persille

Ceviche med torsk, lime, mango, kørvel mayo.

HOVEDRET

g
Dette hører med til hovedretten. Du skal selv anrette hovdretten med dine egne fade/skåle. Bemærk at du selv skal varme maden, hvis du bestiller mindre end 15 kuverter.

Helstegt oksemørbrad, grøn peber, dijon.

Pommes fondant med urtestøv.
Bagte gulerødder, timian, røgsalt.

Jordskokke terrin med karameliseret rødløg

Rodfrugtesalat, citron, olivenolie, grov sennep.

Klassisk rødvinssauce.

DESSERTER

Toscatærte, rørt is, orange knas.

Hvid chokolademousse, lime, tuille.

VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: