KundeRNE SIGER...

anbefalinger


Kære Morten og dine fantastiske medarbejdere!
Når man laver noget godt, så fortjener man også ros. Derfor skal I have den største tak for, at vores bryllup blev lige, som vi havde ønsket det. Pigerne og dig gjorde vores telt SÅ fint og maden og vinene var super duper - intet at sætte en finger på og så er det jo bare endnu bedre, at stå op næste morgen til brunch og oprydningen - ja den tog I også.

Tak, tak og atter tak.
Lotte og Peter Carstens.
 

 
Jeg havde i lørdags den store fornøjelse at få mad til min fødselsdag, fra Lucullus. Det var en buffet som var særdeles indbydende, lækker og i høj kvalitet. Alle gæster, uden undtagelse, roste maden til skyerne og det bestemt ikke sidste gang jeg er kunde hos Lucullus. Tak fordi I var med til at gøre min fødselsdag til noget helt særligt.

Mange hilsner
Gitte Bloch
 


Vi vil gerne takke for den fantastiske mad, I leverede til Haugstrupgaard.

"Alle gæster roste maden, og vi giver Jer gerne den allerbedste anbefaling.
TOPKARAKTER for kvalitet, udseende, smag, rigelig mængde - alt var totalt til vores fulde tilfredshed".
mvh
Britta GroveHej Morten
Jeg vil bare lige sende en hilsen til dig og dit dygtige personale. Vi har nu, i denne omgang, fået mad fra jer af 5 gange. Og vi må nok sige: hold da op hvor har det været godt, alle vores gæster har rost maden så det har været en stor fornøjelse for os at kunne servere al den dejlige mad. Og der har ikke været en eneste ting vi kan sætte en finger på, det er lige fra vi har hentet det, eller fået det bragt alt har været præcis til tiden og vi har kun mødt stor hjælpsomhed fra jer alle ved Lucullus. Så fra os skal lyde: mange tak for lækker mad. og vi vender tilbage.

Jan Christensen
Sdr. Omme

Hej Morten.
Tusind tak for sidst og med lækker lækker mad over hos Morten i Gallery Poulsen.
Jeg fik aldrig sagt, at det var så dejligt for mig med skaldyrsallergi, at rejerne var i et glas for sig, så saften fra rejerne ikke kunne sive ud på tallerkenen og på de andre retter. Det satte jeg STOR pris på, da jeg ellers ikke ville have turdet at spise forretten.
 
Alt var simpelhen perfekt - jeg ville bare lige sige, at rejer i et særskilt glas var en super ide.Kære Lucullus I har gjort det igen!

TUSIND tak for mega lækkert mad til vores bryllup igår. Som før var der mere end rigeligt og det smagte himmelsk.

Mange hilsner fra
Christina og Andreas

 
Alle mine kollegaer har kun rost jer for jeres fantastiske mad, planlægning, og de søde unge mennesker, der sørgede for at vi intet manglede. I gjorde simpelthen festen uforglemmelig! Personligt vil jeg i hvert fald bruge jer til vores næste private fest( jeg er overbevist om jeg ikke er den eneste, der har det sådan)! Må I alle få en god jul og et godt nytår!
Med venlig hilsen
Jette Petersen
Fredericia Sygehus
 

 
Tak for mad i lørdags til min fest i Drantum. I har fået SÅ mange roser fra alle mine gæster - lækker mad, flot anrettet, veltillavet. Godt gået!!

Venlig hilsen

Anette AndersenHej Morten 1000 TAK for som altid mega fantastisk mad!
Det var SÅ LÆKKERT!!!
Alle gæsterne kommenterede og roste maden!

Stor tak fra familien Karlskov!
 


Jeg vil gerne sige mange tak for mad. Jeg har inden for den sidste måned bestilt mad hos jer tre gange - den samme menu hver gang.
Total mør kalvemørbrad med lækkert tilbehør, selv om det er samme menu jeg har bestilt hver gang, har der alligevel været variation........så jeg synes, det har været hel fantastisk........og maden er bare blevet rost så meget.
 Stor ros til jer

Med venlig hilsen
Inge Ø. Knudsen
 
Se flere anbefalinger på Google

skal vi holde din næste fest?