sådan modtager du maden

Der medfølger en særskilt vejledning til alle menuer - følgende er generelt for vores menuer

vi GØR DET LET
kolde retter er anrettet

Vi har forberedt mest muligt. De kolde retter har vi anrettet på fade og i skåle, som er klar til servering.
Det gælder eksempelvis alle kolde forretter, salater, desserter og øvrigt koldt tilbehør.

IS SKAL I FRYSEREN

Is skal flyttes over i en fryser når du modtager maden. Indtil ca. 30 minutter før servering. Kolde desserter, som ikke er is, er klar til servering.

BRØD SKAL I OVNEN

Vores hjemmebagte brød skal bages færdig i ovn inden servering. Brødet skal herefter skæres ud og anrettes i dine egne brødkurve.

ANRET DE VARME RETTER

De varme retter holder sig varme i vores varmekasser* og skal blot anrettes til servering på egne fade. Hvis der indgår steg i menuen, skal kødet også skæres for.


* Ved mindre end 15 kuverter, skal du selv opvarme de varme retter.

sådan er maden pakket

der er mærkater på

Når du modtager maden, er der mærkater på de forskellige retter, så du ikke er i tvivl om, hvad det er. Maden er pakket i kasser som vist herunder. Sammen med maden følger en retur-seddel, som du skal aflevere til os, når du afleverer retur-emballagen. På retursedlen vil vi blive glade for at få dine kommentarer til maden.

Gode råd

når du modtager maden

Forbered dig bedst muligt på at modtage maden, så du har overblik når gæsterne ankommer.