3-retters menu

Kan serveres på fade aller anrettes på tallerken

vælg 1 Forret

Koldrøget laks, urtesalat, rogn, syrnet fløde, sprødt
Bagt hellefisk, sprød serano, bagte urter, kapers/æggecreme
Marinerede rejer, salsa, urtesalat, sprød tortilla
Røget skinke, melontzasiki, grønne asparges,
Grillet okse, parmesan, syltede rødløg, urteterrin
Der serveres hjemmebagt brød og smør til alle forretter.


vælg 1 Hovedret

Helstegt kalvemørbrad, pommes fondant, syltede løg, spidskål, skysauce, rodfrugtechips
Rødvinsmarineret oksemørbrad, ristede kartofler, rodfrugtepure, sæsonens grønt i saute, mild pebersauce
Majskyllingebryst bagt med spinatsoufle, persillekartofler, tomatcreme, sæsonens rodfrugter, chips
Helstegt oksefilet, bagte små kartofler, bearnaisesauce, svampesaute, løgflan
Der serveres frisk salat med årstidens frugt og grønt til alle hovedretter.


vælg 1 Dessert

Hjemmelavet islagkage, nougat, marcipan, sprødt, karamelsauce med chokolade
Chokoladekage, vanilleis, syltede bær og krystaliseret chokolade
Ostelagkage, mangotop, frisk frugt med vanille
dessertbord med 5 slags kage, mousse, is, tærte og frugt (plus 40.- pr. couv.)
3 gode oste med sprødt og sødt. (med kiks og knækbrød).


3 retter

PRIS PR. KUVERT KR.

Hovedret 169.-pr.couv.

(min. 15 couv.)

 2 retter 219.- pr. couv.

(min. 15 couv.)

 3 retter 259.- pr. couv.

(min. 15 couv.)


VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: