efterårsmenu

Menuen kan bestilles til perioden 4/9 - 18/11 2023.
Maden er anrettet på fade og i skåle, der er klar til buffet (dog ikke retter, der skal varmes).

Forret-buffet

  • Bagt torsk, bagt porre, grov sennep, sprød serano.
  • Varmrøget laks, æbler, peberrod, syrnet fløde.
  • Marineret okseinderlår, esdragon mayo, svampe, krydderurter. 
  • Hopballe mølle kylling, blomkålstærte, teriaki, syltede rødløg.
  • 2 slags hjemmebagt brød, kærnet smør, pesto, pisket smør.

Hovedret-buffet

  • Helstegt oksefilet, timian, mild hvidløg.(hvidløg kan undlades)
  • Andebryst, citrus, balsamico.
  • Pommes fondant, urtesalt.
  • Saltbagte rødbeder, ristede nødder og bøgehatte.
  • Efterårssalat med kål, pære, knust ost og friske bær.
  • Kraftig rødvinssky.
  • Sprøde chips.

Dessert-buffet

  • Marzarinbund, søde æbler, ristede mandler og rørt vanilleis.
  • Creme brulee, karamelflage og syltede brombær.

Du får alle de nævnte retter

PRIS PR. KUVERT KR.

299.-


Menuen kan købes fra 8 couv.

Obs: MENUEN SKAL OPVARMES INDEN SERVERING ved køb af under 15 kuverter.
Til børn under 12 år er der mulighed for at købe en børnekuvert til  199.-
Børnekuvert = 1/2 kuvert forret, 1/2 kuvert hovedret, 1/1 kuvert dessert. 
Alternativt kan vi tilbyde vores Børnebuffet.

VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: