GODE RÅD

Få leveret en halv time før gæsternes ankomst
Vi anbefaler, at du modtager maden en halv time før gæsterne ankommer. Hermed er der tid til at informere køkkenpersonale om maden og hvordan den skal anrettes/serveres. Vi leverer alle kolde retter klar i skåle og på fade.


Håndtering af is
Hvis der er bestilt is, er det vigtigt, at sikre sig, at der er plads i fryseren hvor festen skal holdes. Isen kan ikke holde sig i de termokasser, den bliver leveret i.


Varme retter
Hvis du får maden leveret varm, vil maden være i varmekasser. Den varme mad skal serveres inden 3 timer efter levering. Vores brød skal altid varmes inden servering. Har man ingen ovn, kan der træffes særaftale om, at vi skal varme brødet inden levering.


Genopvarmning
Det er vigtigt, at maden ikke står i direkte sollys eller står for længe på bordet inden servering. Eventuelle rester skal sættes hurtigt i køleskab og alle varme retter skal efter nedkøling genopvarmes til mindst 75 grader.


du kan altid træffe en kok

Har du spørgsmål til leveret mad, kan du altid træffe en kok på 75 320 318.