Betingelser


Ordrer fra 15 til 19 kuverter 
(maden skal afhentes)

Ved køb af 15-19 kuverter skal du afhente maden hos Lucullus. Maden er i varmekasser og klar til servering. Har du brug for levering, så kontakt os, og vi finder en løsning.Ordrer over 20 kuverter
(maden bringes ud)
Ved køb af 20 kuverter, får du maden leveret på din adresse. Maden er i termokasser og klar til servering. Levering er gratis i Grindsted by. Uden for Grindsted by beregnes der 8 kr. pr. kilometer. 


Ordrer mindre end 15 kuverter
(maden skal AFHENTEs + varmes op)
Mindste bestilling er 15 kuverter for de fleste menuer (mindste bestilling er nævnt under hver enkelt menu). Vores sæsonmenuer kan bestilles ned til 8 kuverter. Maden skal afhentes hos Lucullus, og den skal opvarmes inden servering. Ønsker du et mindre antal kuverter end den angivne mindste bestilling, er der et pristillæg, som afhænger af den enkelte menu. (Ring 75 320 318 for tilbud).


Sådan afleveres maden
Vores mål er at gøre det lettest muligt for Dem - på den mest delikate og smagfyldte måde. Alle vores menuer leveres på fade og i skåle, der er klar til bordet. Det varme leveres dog i specielle varmekasser, som holder maden varm og frisk. Det varme mad skal serveres inden 3 timer efter levering. Hvis ikke andet er nævnt, er kødet ikke skåret for. Det varme mad leveres i varmekasser. Vores brød skal altid varmes inden servering. Har man ingen ovn, kan der træffes særaftale om at vi skal varme brødet inden levering. Alle desserter og isanretninger leveres på fade og i skåle. Sørg for at der er god plads i fryseren, hvor festen skal holdes. Islagkager bør tages op af fryseren cirka 30 minutter før servering. 
Genopvarmning
Det er vigtigt, at maden ikke står i direkte sollys eller står for længe på bordet inden servering. Eventuelle rester skal sættes hurtigt i køleskab og alle varme retter skal efter nedkøling genopvarmes til minimum 75 grader C. 


Natmad og Vine 
Supper og lune retter leveres kolde til natmad, hvis ikke andet er aftalt. Alle vores vine har den rette temperatur ved levering. Uåbnede flasker tages naturligvis retur. Vi kan også hjælpe med service og servering. Ud over maden kan vi også hjælpe, hvis De mangler service, borde, stole, duge, servietter eller kokke og tjenere. Betaling
Når vi skal levere maden hos dig, skal maden være betalt på forhånd. Hvis du selv skal afhente maden, kan du betale ved afhentning. Der mulighed for MobilePay, Bankoverførsel og kontant betaling - Se detaljer på lucullus.dk/betaling.Returservice
Returservice skal afleveres først følgende hverdag mellem klokken 08.00 og klokken 17.00 - Bemærk at al materiale skal returneres rengjort. Ved beskidt service beregnes timepris for opvask. Returemballage afhentes gerne hos Dem efter aftale ( 8 kr. pr km. kun den ene vej.)


Vi forbeholder os ret til prisjusteringer/ændringer i menuer. 
Der tages forbehold for eventuelle trykfejl.

spørgsmål?

vi er klar til at hjælpe

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.