Menuen kan kun bestilles til perioden 1/11 - 21/12

LUKSUS JULEBUFFET


Kolde retter
  • Marinerede sild med hjemmelavet æble/karrysalat.
  • Kryddersild, krydderurtecreme, syltede rødløg.
  • Friskkogte æg, mayo, karse og blommetomater.
  • Bagt torsk, Serano, frisk rødkål, grov sennep.
  • Røget kylling fra Hopballe, æble/sellerisalat, valnødder. 
  • Terrin af konfiteret andelår, tranebær, grønkål, sprødt.

Lune retter
  • Braiseret oksebryst, grove rodfrugter, sky, friske urter.
  • Grovhakket medister, julekål, kanel og rødbeder.
  • Sprødstegt ribbenssteg, hjemmesyltet rødkål og ribs.
  • Kalvemedaljon, cremede svampe, bagte rødløg.
  • Spidskålssalat, frisk grønt, kerner.

Dessert
  • 3 slags gode oste, syltede blommer, nødder.

  • Mandelbund, orangemousse, karamelknas.

  • Ris ala mande med kirsebærsauce

Hjemmebagt lyst og groft brød. Bagerens friskbagte rugbrød. Hjemmebagte knækbrød. Smør med havsalt. Pesto og pisket smør.

309,-


Kr. pr. kuvert. Luksus Julebuffet kan bestilles fra 8 kuverter i perioden
1. nov - 21. dec.
. De lune retter skal varmes ved køb af mindre end 15 kuverter. 
Til børn under 12 år er der mulighed for at købe en børnekuvert til kr. 229.-  Børnekuvert = 1/2 kuvert forret, 1/2 kuvert hovedret, 1/1 kuvert dessert.


Tilføj din jule-favorit


Prisen er pr. kuvert - Skal købes til alle kuverter.

  • Tartelet med høns i asparges (2 stk) kr. 30.-
  • Paneret rødspættefilet med grov remoulade og citron kr. 30.-
  • Glaseret varmrøget laks på flødestuvet spinat kr. 30.-
  • Sæsonens gode salat med dressing kr. 25.-
      

VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: