LUKsUS MENUKORT
VINTER

 
Forretter

1.
Spidskålsbund, jomfruhummer, tempereret hellefisk, syrnet fløde, persilleolie, sprødt
2.
Bagt Mørksej med urtepanade, esdragon mayo, syltet grønt, parmesanchips
3.
Røget andebryst, råsyltet kål med ribs, valnødder, balsamico mayo, sprød malt


Hovedretter

4.
Duroc svinemørbrad, stuvede rodfrugter, pommes anna, ristede svampe, rodfrugter i flan, skysauce med mild peber, sprøde chips
5.
Helstegt oksemørbrad, selleripure, pommes fondant, bagt vinter grønt, saltbagte rodfrugter, rødvinssky med frisk timian
6.
Helstegt oksefilet af kornfodret okse, timian, hvidløg, knuste kartofler, urter, bagte løg med balsamico, honning, grønkålssalat med granatæble, østershatte, rødkål, kordskokkechips


Desserter

7.
Chokobund, blodappelsinskum, nougatis, syltede bær og sprød top
8.
Creme brulee, karameltop, chokoladeis, frisk frugt i vanille
9.
Syrlig mandarin/citrus tærte, marengs, vanilleis, hvide chokolade slør, sukkerristede mandler




Vælg en forret, en hovedret og en dessert.
Kr. pr. kuvert.
339,-



luksusmenu til den store dag
se vores menukort til årstiden
Altid med de bedste råvarer