LUKsUS MENUKORT
SOMMER

 
Forretter

1.
Bagt kulmule svøbt i fanøskinke, hjertesalat, sukkerærter, sesamdressing, sprødt
2.
Koldrøget laks, rygeostcreme, saltet agurk, radise, ærteskud, hvedechips.
3.
Tomattærte, fanøskinke, balsamico mayo, krydderurtesalat, vesterhavsost.
Hovedretter.

Hovedretter

4.
Hopballe kyllingebryst bagt med friske urter i soufle, grøntsagscreme, nye danske kartofler, persillesmør, gulerod med top, grønne asparges, sommersalat med vinegrette
5.
Helstegt oksemørbrad, pommes anna, friske urter, sauce med bagt peberfrugt, sommergrønt, løgflan, grøn salat med grillet fennikel/aubergine
6.
Duet af kalvetyksteg og konfiteret svinebryst med barbeque, nye kartofler med pancetta og urter, grillet sommergrønt, vandmelonsalat med feta og blåbær, sprøde chips

Desserter

7.
Ckokoladetærte med karamel, friske jordbær, jordbærsorbet, knust marengs og rød chokoladeslør
8.
Fragiliteroulade, nougat, friske hindbær, vanilleis, hindbærcoulies, tuille
9.
Marzarinbund, mangomousse, syltet melon i vanille, passionsfrugtsorbet, nøddecrunch



Vælg en forret, en hovedret og en dessert.
Kr. pr. kuvert.
339,-

luksusmenu til den store dag
se vores menukort til årstiden
Altid med de bedste råvarer