LUKsUS MENUKORT
FORÅR


 
Forretter

1.
Koldrøget laks, grillet kammusling, limemayo, asparges, sprødt.
2.
Sesambagt hellefisk, grøn mayo, håndpillede rejer, krydderurter.
3.
Grillet kyllingebryst fra hopballe mølle, grønne asparges, syltet forårsgrønt, ærteskud

Hovedretter

4.
Farseret helstegt kalvefilet med spinat, pommes fondant, lille tærte med østershatte og forårsløg,cremesauce med esdragon, aspargesbroccoli, spidskålssalat med knust ost og ristede mandler.

5.
Sprængt kalvespidsbryst, urtecreme, knuste kartofler med mild hvidløg og persille, spinattærte, grillede gulerødder og pastinak, frisk grøn salat med basilikumsolie.

6.
Krydderstegt kornfodret oksefilet, bagte små kartofler med timian, grillet spidskål, skysauce, bagt forårsgrønt og sprøde chips


Desserter

7.
Chokobund, rabarbermousse, glace, vanilleis, krystaliseret chokolade og syltet rabarber

8.
Panna cotta, hyldeblomst, marzarinbund, friske bær, citrussorbet, sprødt

9.
Hvid chokoladetærte, marengs, syltet appelsin, karamelis og brændte mandler/nødder

Vælg en forret, en hovedret og en dessert.
Kr. pr. kuvert.
339,-

luksusmenu til den store dag
se vores menukort til årstiden
Altid med de bedste råvarer