LUKsUS MENUKORT
EFTERÅR

 
Forretter

1.
Bagt torsk, grov sennep, rød spidskål, ristede nødder, sprødt
2.
Marineret røget laks, ristet blomkål, syltede græskar, grillet citronmayo, urter
3.
Røget krondyrkølle, ristede bøgehatte, bagt grønt, syltede tranebær, sprøde jordskokkechips


Hovedretter

4.
Helstegt oksemørbrad, grøn peber, frisk timian, Pommes fondant med urtestøv
Bagte løg, glace, rosmarin, rodfrugter og bøgehatte i sprød tærte.
spidskålssalat, bagte små tomater, knust ost, Pebercremesauce.
5.
Krydderstegt kalvemørbrad, Ristede små kartofler, persillesmør, havsalt.
Spidskålssaute, svampe og små tomater, Rodfrugtepure, brunet smør og ristede nødder.
Bagte rødbeder, saltede nødder, olivenolie, grønkålssalat, granatæbler, citrus, Skysauce.
6.
Andebryst, bagte små æbler, rodfrugter med sesam, orangesky
Pommes anna med urter, svampeflan med løgmarmelade, rodfrugtechips.

Desserter

7.
Chokoladebund, solbærmousse, glace, vanilleis, orange chokoslør.
Friske bær i vanille
8.
Vanille panna cotta, hindbærtop, crunch karamelbund, nøddetop, hindbærsorbet.
9.
Isroulade, nougat, vanille, brombær, syltede brombær, krystaliseret hvid chokolade.



Vælg en forret, en hovedret og en dessert.
Kr. pr. kuvert.
339,-

luksusmenu til den store dag
se vores menukort til årstiden
Altid med de bedste råvarer