vin-menu NYTÅr 2023


BOBLER tIL Snacks og nytårstale
Umberto Cesari, Moma - Pignoletto Sparkling, Emilia Romagna, Italien.
Sprudlende Spumante fra Umberto Cesari med dufte af pære, citron og jasmin og en sprød, opfriskende smag. Vinen er et klokkeklart bevis på at kvalitets bobler sagtens kan laves i Emilia Romagna.

vin til forret
Forret
Pete's Pure - Sauvignon Blanc 2021
Balanceret og indbydende Sauvignon Blanc, der er ren, tør og elegant og har al den fylde og bredde, du kunne ønske af en oversøisk Sauvignon Blanc.

vin til Mellemret
"2022 La Grande Colombe, Chardonnay -
Vieilles Vignes, Pays d'Oc, Frankrig

Limoux-baseret Chardonnay vin, der tager kampen op mod langt dyrere og mere prestigiøse regioner. Mellemfyldig og elegant med subtile egenoter og en opfriskende syre."

vin til HOVEDRET
2019 Zenato, Alanera - Rosso Veronese, Veneto, Italien
Let krydret, medium fyldig og kompleks vin, der byder på tørrede noter af hindbær og solbær, ristede kaffebønner og sød tobak. Vinen struktureres eksemplarisk af en frisk syre og bløde tanniner.

vin til Dessert
"Warre's, Otima 10-year Tawny, Douro - 50 cl., Portugal
Bouquet af moden frugt med en dejlig delikat og blød smag med nuancer af nødder, mandariner og abrikoser.

140,-

kr. pr. kuvert. Mindst 4 kuverter* 
*Til 4 kuverter følger én af hver af de nævnte vine - altså i alt 5 flasker. 
Vin-menuen kan kun købes i antal , der er delelig med 4.



VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: