forårsmenu

Maden er anrettet på fade og i skåle, der er klar til buffet (dog ikke retter, der skal varmes).

Forret-buffet

  • Hellefisk, små rødløg, ærteskud, limemayo
  • Grillet asparges, blomkålsris, håndpillede rejer, syrnet fløde
  • Fanøskinke, blommetomat, sød melon, små parmesanbrød
  • Røget culotte, esdragoncreme, bøgehatte, saltet agurk
  • Friskbagte brød, pesto, pisket smør

Hovedret-buffet

  • Helstegt kalvefilet, friske urter, havsalt
  • Hopballe mølle kyllingebryst, souffle, grønt
  • Smørbagte små kartofler, persillestøv
  • Spinatterrin, bagte små urter
  • Spidskålssalat, frisk grønt, blåbær, ristede mandler
  • Kraftig skysauce, grøn peber, svampe

Dessert-buffet

  • Chokobund, rabarbercreme, glace, krystalliseret hvid chokolade
  • Vanilleis og frisk sorbet i glas med karamelcrunch

Du får alle de nævnte retter

PRIS PR. KUVERT KR.

289.-



Kan bestilles fra 8 kuverter i perioden 27/3 - 3/6 2023.

Skal jeg selv hente maden og selv varme den op? Se betingelser
Til børn under 12 år er der mulighed for at købe en børnekuvert til reduceret pris.
Børnekuvert = 1/2 kuvert forret, 1/2 kuvert hovedret, 1/1 kuvert dessert. 
Alternativ kan vi tilbyde vores Børnebuffet.

VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: