luksusmenu
til den store fest

Sammensæt din festmenu - vælg 3 retter

vælg 1 Forret


1.
Tempereret hellefisk, håndpillede rejer,
grillet citronmayo, ærteskud og sprødt.

2.
Rimmet torsk svøbt i seranoskinke,
bagte sommerurter, syrnet fløde, krydderurter.

3.
Røget okseinderlår fra Fanøslagteren,
ramsløgspesto, bagte sommerløg, sprød hvede.

4.
Perlehønebryst, grillet blomkål,
grøn creme, sprøde urter, sprød grønt.

5.
Lys fiskecremesuppe, håndpillede rejer,
persillebagt sommergrønt, urteolie.

6.
Kold fisketallerken med årtidens fisk
og skaldyr (efter sæson).

7.
Kold tapastallerken med div. charcuteri,
pestoer, syltet grønt (efter sæson).


Forretterne kommer anrettet på flot porcelænstallerken.
Der serveres hjemmebagte brød, pesto og gammeldags kærnet smør til alle forretter.




vælg 1 Hovedret



8.
Helstegt oksemørbrad, grøn peber, frisk timian.
Nye små kartofler, krydderurter, smør, havsalt.
Bagte løg, glace, rosmarin.
Gulerødder og bøgehatte i sprød tærte.
spidskålssalat, bagte små tomater, knust ost.
Cremesauce, grillet peber.

9.
Krydderstegt kalvemørbrad.
pommes anna med timian.
Spidskålssaute, svampe og små tomater.
Rodfrugtepure, brunet smør og ristede nødder.
Gulerod med top, havsalt, æbleeddike.
Rødvinsglace.
Grøn salat med sæsonens friske urter.

10.
Duet af konfiteret bryst og kalvetykstegsfilet.
knuste kartofler, hvidløg, persille.
Forårskål i saute, rødløg, forårsløg.
Blomkålspure, grønt, nødder.
Salat med frisk spinat, bagte urter, sprødt.
skysauce med svampe og hvidløg.

11.
Kyllingebryst fra Hopballe mølle og konfiteret lår med BBQ.
Ristede små kartofler med persillesmør.
Bagt forårsgrønt.
Spinatflan.
sauce supreme med fine urter.
Grov salat, saltet agurk, mandler.
Rabarberkompot.

Hovedretten kan anrettes på tallerken, fade, eller som buffet.



vælg 1 Dessert


12.
Chokobund, karamel og hvid chokolade,
syltede bær og hindbærsorbet.

13.
Citrontærte, brændt marengs,
friske bær, lemonsorbet og vanilleis.

14.
Creme brule, friske bær,
karamelslør, vanilleis med bløde nougat.

15.
Kærnemælks panna cotta, vanillesyltede bær, sprød kage
Marzarin, crumble, skum, krystaliseret chokolade.

16.
Iskold melonsuppe, bær, vanilleis
Fragilite, hasselnødder, karamel, orange.

17.
4 gode oste, hybenkompot,
syltede nødder, knækbrød, smør.


Desserten skal anrettes på tallerken.



vælg 3 retter

PRIS PR. KUVERT KR.

299.-


Kan bestilles fra 20 kuverter.

Til børn under 12 år er der mulighed for at købe en børnekuvert til reduceret pris.
Børnekuvert = 1/2 kuvert forret, 1/2 kuvert hovedret, 1/1 kuvert dessert. 
Alternativ kan vi tilbyde vores Børnebuffet.


VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: