VINTER/jule
tapas-tallerken


Menuen kan bestilles til perioden 6/11- 21/12 2023 - Send forespørgsel

VINTER/jul tapas-tallerken


  • Marinerede sild med hjemmelavet æble/karrysalat.
  • Friskkogte æg, mayo, karse og blommetomater.
  • Bagt torsk, Serano, frisk rødkål, grov sennep.
  • Røget kylling fra Hopballe, æble/sellerisalat, valnødder.
  • Terrin af konfiteret andelår, tranebær, grønkål, sprødt.
  • Sprødstegt ribbenssteg, hjemmesyltet rødkål og ribs.
  • 2 slags gode oste, syltede blommer, nødder.
  • Mandelbund, orangemousse, karamelknas.
  • Rugbrød, grovbrød, smør

PRIS PR. KUVERT KR.

209.-


Kan bestilles fra 4 kuverter.









VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: