EFTERÅRETS
tapas-tallerken


Menuen kan bestilles til perioden 4/9 - 5/11 2023. 

Tapas-tallerken

MED efterårets BEDSTE råvarer

  • Bagt torsk, bagt porre, grov sennep, sprød serano.
  • Varmrøget laks, æbler, peberrod, syrnet fløde.
  • Marineret okseinderlår, esdragon mayo, svampe, krydderurter.
  • Hopballe mølle kylling, blomkålstærte, teriaki, syltede rødløg.
  • Rillet af gris, grønt, sprødt.
  • fast ost fra thise, syltede blommer.
  • Lille æbletærte, marzarin, glaserede mandler.
  • 2 slags hjemmebagt brød, kærnet smør, pesto, pisket smør.

PRIS PR. KUVERT KR.

200.-


Kan bestilles fra 4 kun kuverter.

VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: