ÅRSTIDENS
tapas-tallerken


VINTER Tapas-tallerken

  • Ceviche med torsk, lime, mango, kørvel mayo
  • Hopballe mølle kylling i terrin med bagte porre, gulerødder, persille
  • Roulade af seranoskinke, cremet ost, grillet græskar, kerner.
  • Gravad oksemørbrad med dijon og farin
  • Salamier fra Fanø slagteren med oliven 
  • 2 gode oste fra Thise mejeri med nødder og sprødt.
  • Friskbagt brød, kiks, pesto, pisket smør.
  • Toscatærte, skum og orange knas.



PRIS PR. KUVERT KR.

200.-


Kan bestilles fra 4 kuverter.
Sælges fra d. 5/1-23 til 25/3-23
Skal bestilles på telefon 75 320318  (2 dage før)

VEGETAR

Har du vegetarer blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegetarmenu:

VEGANER

Har du veganere blandt dine gæster, så kan vi tilbyde en vegansk menu:

ALLERGI OG DIABETES

Har du allergikere eller diabetikere blandt dine gæster, så kan vi godt håndtere dette: